Ana Sayfa Politika 5 Aralık 2023 241 Görüntüleme

Buğra Gökçe CHP İzmir İl başkanı Aslanoğlu’na A.Adaylık dosyasını teslim etti.

DEĞİŞİME İZMİR’DEN BAŞLIYORUM

İstanbul Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütürken istifa ederek Yıllarca Genel Sekreter Görevi Yaptığı İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan Adaylığı için Adaylık başvurusu yapan Buğra Gökçe bugün Kalabalık bir halk topluluğu ile İzmir CHP İl Başkanlığında Dosyasını İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na Teslim etti. Halka Hitaben Gökçe Artık Değişimin Ruhunu İzmir’de var etmemiz gerekiyor. Değişim biziz, değişim Sizsiniz. Değişimin ruhunu Türkiye’ye yansıtacak bir hizmetkar olarak karşınızdayım. Biz bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz birlikte çalışacağız ve birlikte başaracağız. Kalbi kırık olan kim varsa elimizi tutacağız gönül alacağız,hiç kimse kendini öteki hissetmeyecek hiç kimse dışlanmayacak dedi..

”DEPREM,KENTSEL DÖNÜŞÜM,ULAŞIM ve ALTYAPI KONULARINDA DOKTORASI OLAN BİR ŞEHİR PLANLAMACISIYIM”

CHP’de başlayan ‘değişim’ rüzgarından bahseden Gökce, “Yüzyılın değişimi ve halkın iktidarına öncülük etmek 2028 yolculuğunda yine İzmir’e yakışacak ve biz bu yolculuğa İzmir’den seslenerek diyoruz ki; ‘Biz işte sizin verdiğiniz bu iktidarı kurmak görevine talibiz, İzmir’de bunun köşe taşlarını döşeyeceğiz’. biz halkın iktidarını kurmak, demokrasiyi adaleti bu ülkeye geri getirmek ülkeyi Atatürk’ün tarif ettiği muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için söz veriyoruz dedi. İzmir örnek olacak, İzmir’in gücü yüzyılın değişimine güç verecek. Benim ihtisas alanım şehircilik, ben deprem, kentsel dönüşüm, ulaşım ve altyapı konularında doktorası olan bir şehir planlamacısıyım. Uzmanlık alanımda en çok nitelikli hizmet bulabildiğim şehir de 8,5 yıl büyükşehir, 3 yıl koruma kurulu olmak üzere İzmir. Buradan ilan ediyorum; hizmette çok büyük bir yarış içerisine gireceğiz. Dünyadaki en iyi şehircilik örnekleriyle, örnek projelerle sadece Türkiye’de değil; dünyada adı yıldız gibi parlayan bir belediyeciliği İzmir’den inşa edeceğiz. Bu şehrin, bu güzel şehrin karşı karşıya olduğu deprem, altyapı, kentsel dönüşüm, ulaşım gibi sorunları 7/24 çözmek için büyük bir emek vereceğiz. Kamusal alanları çoğaltmak, depreme dirençli bir kent için de vazifemiz; katılımcı bir sosyal demokrasiyi var etmek, ülkeye demokrasiyi getirmek için de görevimiz. Biz şeffaf belediyecilik ilkeleriyle yeni bir şehircilik anlayışını kurmak için de öncü olacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil