Ana Sayfa Politika 7 Aralık 2023 138 Görüntüleme

İnce ile İmamoğlu süpriz görüşmesi kulisleri hareketlendirdi

Dün ortaya çıkan haber gündeme bomba gibi düştü.
İstanbul büyük Şehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Mubarrem İnce arasında süpriz bir görüşme gerçekleşmesi siyaseti hızlandırdı.

Edinilen bilgiye göre görüşme talebi İmamoğlunda geldi ve görüşme 1 Aralık günü gerçekleşti, Gazeteci Saymaz’ın Kaleme aldığı habere göre ikilinin görüşmesinde seçim güvenliği,gelecek seçimlerde ortak çalışma ve kritik illerde ortak aday ve en önemlisi İzmir büyük şehir belediye başkan adaylığı oldu.
Önümüzdeki günlerde ikilinin daha geniş kapsamlı birkez daha görüşeceği ve bu görüşmede iddalara göre İmamoğlu’nun İnce’ye İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adaylığı teklifinde bulunacağı kulisleri dahada çok hareketlendirdi.

Muharrem İnce’ye adaylık hakkında sorulması üzerine bana herhangi bir teklif veya bugibi konu birinci ağızdan söylenmedi ançak benimde sizler gibi kulağıma geldi,önümüzdeki günlerde tekrar görüşeceğiz o zaman herşey netlik kazanır dedi.

Kendisine İşbiliğibe açıkmısınız sorusuna

Elbette işbirliğine sıcak bakıyorum” diyen İnce, “Ben muhalefetin elindeki kalelerin AK Parti’nin eline gitmesini istemem. Buna gönlüm razı olmaz. Bu bakımdan işbirliği önerisine açığım. Önümüzdeki hafta da görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gözler İzmire çevrildi.
Bu haberin Ülke ve İzmir genelin domda gibi düşmesi üzerine gözler izmir ve büyük şehir belediye başkanı Tunç Soyer’e çevrildi kulis bilgilerine göre Genel Merkezin Soyer’i gözden çıkardığı bilgileri dahada güçlenmeye başladı önümüzdeki kritik 3 haftaya işaret edildi ve 3 hafta içinde herşey netlik kazanacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil