Ana Sayfa Politika 10 Aralık 2023 209 Görüntüleme

CHP Menemen İlçe Başkanlığından birlik beraberlik kahvaltısı

Menemen ilçe başkanlığı belediye Başkan Aday adayları için ilçe yönetimi olarak birlik beraberlik kahvaltısı verdi.

CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey önderliğinde kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim olarak Menemen Belediye başkan aday adayı olan Ali Kemal Elitaş Şenol Öğütlü Mustafa Kemal Sönmez Adil Acar Tahir Şahin Halil Kahraman Ömer Güney Arif Metin Karagöl Erdoğan Çınar Deniz Karakurt ve Dilek Aksoy olarak aday adaylarının tamamının katılımıyla verilen birlik beraberlik kahvaltısında ilçe başkanı Özbey konuşmasında! hepiniz bizim için değerlisiniz,kim aday olursa hepimiz ayrılmadan kırılmadan bir bütün olarak yanında canla başla çalışacağız ve ilçemizde iktidar olacağız dedi,hiç birinizin benim yanımda ayrınız yok hepiniz eşitsiniz dedi.

Aday adaylarda aldıkları sözde kim aday olursa hep birlikte yanındayız dedi.

Kahvaltıdan sonra aday adaylar ve yönetim olarak Cumhuriyet meydanına giderek Atatürk anıtı önünde resim verildi.
Bugün yapılan bu kahvaltının ilçe ve CHP parti üyeleri arasında olumlu karşılandı ve bu gibi birlik beraberlik mesajının seçimlere kadar sürmesini istediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil