Ana Sayfa Ekonomi 8 Aralık 2023 157 Görüntüleme

Petrolde üst üste 3. Kez indirim

5 ayın en düşük seviyesinde seyreden petrolde pompaya ne zaman yansıyacağı merak konusu olmuştu, akaryakıt fiyatlarına
indirim olarak yansımaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde motorine gelen indirimlerden sonra bu gece yarısı da benzinin litresi 1 lira 65 kuruş indirim olması bekleniyor.
Dünyenın çeşitli Ülkelerinde yaşana. Savaşlarda etkilenen ve 95 dolara kadar çıkan brent petrol, 74 dolara kadar düştü. Petrol fiyatlarının son 5 ayın en düşük seviyesine düştü,ançak ülkemizde bu indirimin akaryakıta yansıması halk tarafından dört gözle beklenirken geçtiğimiz günlerde motorine gelen indiri devam ediyor. Motorine dün 1 lira 34 kuruş, bugün ise 88 kuruş indirim gelmesinin ardından bu gece yarısı da benzinin litresine 1 lira 65 kuruş indirim geliyor,buda halk tarafında sevinçle karşılandı buna göre ülkenin çeşitli illerinde pompa fiyetlerınail bazında değişik fiyatlarda yansıyacak.
Benzin ve motorin fiyatlarına yapılan indirimlerin ardından gözler LPG’ye çevrildi LPG’de herhangi bir indirim olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hello world!

Hello world!

Hazır Site by Uzman Tescil