Ana Sayfa Genel, Gündem 6 Aralık 2023 158 Görüntüleme

Kabine Toplantısı Sonrası Cumhurbaşkanı Erdağan’dan açıklama

Bugün Cumhurbaşkanı Erdağan’ın Başkanlığında Toplanan ve 3 saat süren Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zammına ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanlarımızın kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşayı yolunda durmadan mücadele etmeyi sürdüreceğiz dedi.
85 milyon olarak birliğimize sıkı sahip çıkalım. Aramıza fitne sokulmasına izin vermeyelim dedi.
İnşallah 2028’i siyasi, ekonomik, beşeri ve askeri bakımdan dünyanın sayılı güçlerinin arasında olarak karşılayacağız.” ifadelerini kullandı.

Ekonomiyede değinen Erdoğan Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz. Ahlaki boyutu olmayan fiyatlanma davranışları yerini rasyonel fiyatlandırmalara bırakmaya başladı. Büyüme tarafındaki olumlu tablo rekorlarla sürüyor. 3. çeyrekte yüzde 5,9 büyüyerek OECD içinde en iyi performans sergileyen ülke olduk. Ekonomimiz yüzde 4,6’lık büyüme kaydetti. Hedeften en küçük bir sapma yoktur.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Menemende intahar vakası

Menemende intahar vakası

Hazır Site by Uzman Tescil