Ana Sayfa Politika 9 Aralık 2023 152 Görüntüleme

Saffet SANCAKLI MHP’DEN İSTİFA ETTİ

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın yerel seçimlere ilişkin eğerki bu yerel seçimlerde MHP’ye en az 1 belediye vermezlerse ben seçimlerde meydanlarda yokum demişti.

Bahçeli yaptığı bu açıklamaya tepki gösterdi.

Saffet Sancak’lının yaptığı bu açıklamaya MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin büyük tepkisine neden olmuş ve istifasının istendiği kulislere sızmıştı ve bu akşam Kocaeli Milletvekili Sancaklı sosgal medya hesaplarından istifasına ilişkin paylaşımını yaptı ve MHP’den istifa ettiğini duyurdu.

Sancaklı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum.

Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hello world!

Hello world!

Hazır Site by Uzman Tescil