Ana Sayfa Sanat 10 Aralık 2023 200 Görüntüleme

Usta Sanatçı İlhan Şeşen Akçiğer Kanserine Yakalandı

Sevilen Sanatcı ve Oyuncu İlhan Şeşen bir süredir sakin bir ortam’da yaşamak için Muğla Bodrumda yaşamaya başlamıştı,Ülkemizin son 30 yılına Ses ve oyunculuğu ile damga vuran sanatçı, Ülke içi ve Ülke dışı halkın sevilen sanatçısı olan Şeşen,geçtiğimiz günkerde Akçiğer kanserine yakalandığı ve tedavi gördüğü öğrenildi.
Hayranlarını derinden üzdü.
Akçiğer kanserine yakalandığını öğrenen hayranları büyük üzüntü yaşadı, Grup Gündoğaren’in solistliğinide yapan usta sanatçı tüm proğramlarını tedavisi tamamlanana’kadar ertelediği öğrendi.
Usta sanaçının İstanbul’da tedavi gördüğü ve doktorlarından alınan bilgiye göre tedaviye olumlu yanıt verdiği öğrenildi.sanatçının sağlık durumu ilerki günlerde netlik kazanacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

Hazır Site by Uzman Tescil