Ana Sayfa Dünya 5 Aralık 2023 324 Görüntüleme

İsrail kana,zulme,can almaya doymuyor

İsral 7 gün ateş kesin ardından bu sabah Filistin’in Gazze’deki Han Yunus kenti ve Deyr el-Belah kentlerinde mülteci kamplarına düzenlediği hava saldırısında Filistin resmi haber ajansından alınan bilgiye göre ilk belirlemede 50 kişi hayatını kaybetti.

İSRAİL HAVA SALDIRILARINA KALDIĞI YERDEN DEVAM ETİ

7 Ekim sabahı İsrailin Filistin Gazze bölgesine başlattığı harekatının 58.gününde can almaya devam ediyor geçen hafta karşılıklı rehin takası için 7 günlük ateşkesin ardından bu sabah saldırılarına hız verdi bu sabah başlatılan hava harekatında 50 kişinin öldüğü ve buzamana kada toplamda 16 bine yakın filistinli ve bunun yanında 20 bn aşkın yaralı olduğu belirtildi. Bunun yanında 12 bn İsrail vatandaşı öldüğü ve 6 bine yakın İsrail yaralandığı öğrenildi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

Hello world!

Hello world!

Hazır Site by Uzman Tescil